Zeitler Ádám veszi át dr. Kiss Attila helyét a megyei közgyűlésben

Dr. Kiss Attila kizárása után is itt marad a mandátum a makói körzetben. Zeitler Ádám április végén, a következő ülésen teheti le képviselői esküjét – hangzott el a csütörtökön, Szegeden megtartott sajtótájékoztatón. Fotó: MCsipos.hu

Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei elnöke elmondta: párttársát példátlan módon, méltatlanul távolította el a megyei közgyűlés fideszes többsége. Amikor ez a folyamat elkezdődött, akkor a Csongrád Megyei Önkormányzat irodájánál, a Belvedere palotánál tartott sajtótájékoztatót – az akkor elmondottakat fenntartja: a Fideszt egy neokommunista pártnak tartja, hiszen minden politikai ellenvéleménnyel le akarnak számolni.

Hozzátette, ennek a diktatúrának véget kell vetni, így a Jobbik Csongrád megyében támogatni fogja, hogy egy jelölt induljon ősszel a fideszessel szemben.

Tóth Péter elárulta:

két tucat olyan fideszes önkormányzati képviselőről tudnak, akit ezzel a jogszabállyal, ami alapján dr. Kiss Attilát méltatlannak titulálták, ugyanígy felelősségre lehetne vonni, kíváncsian várják a bíróságok döntését.

Zeitler Ádám 2014 óta makói önkormányzati képviselő, a Jobbik regionális igazgatója.

,,Bízom benne, hogy az előzmények ellenére tudok majd normális keretek között együtt dolgozni a megyei közgyűlés többségi frakciójával. Még a mai napon időpontot kérek a közgyűlés elnökétől és elmegyek, bemutatkozom neki”

– fogalmazott.

Mivel csak pár hónap van a választásig, így nagy munkába nem lehet belefogni, de Zeitler fontosnak tartja, hogy kapcsolatot teremtsen a közgyűlés és a makói képviselő testület között, az uniós források felhasználásával kapcsolatban.

(MCsipos.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s