A makói Jobbiknál nyitottak arra, hogy egy közös lokálpatrióta jelöltet támogassanak a többi ellenzéki párttal

Fotó: MCsipos.hu

“Szeretném, ha 2019 októberében egy lokálpatrióta jelöltet tudna támogatni az összes ellenzéki párt Makón. A Jobbik helyi szervezete nyitott erre”

nyilatkozta Zeitler Ádám a Makói Csípősnek. A Jobbik választókerületi elnöke a portálnak adott interjújában hangsúlyozta, hogy már 2016-ban is egy beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy a pártpolitikán felül kell emelkedni: “Elmondtam, hogy Makó érdekében bárkivel hajlandó vagyok együttműködni, pártpolitika helyett várospolitikára van szükség. 2018 októberében Farkas Éva Erzsébettel közösen tartottam sajtótájékoztatót Juhász Gyula emlékfájánál, ott is ugyanezeket a gondolatokat ismételtem meg. Az álláspontom azóta sem változott.”

Zeitler Ádám továbbá elmondta, hogy az őszi választáson a hatos számú választókerületben fog indulni képviselőjelöltként.

A választókerületi elnök az interjúban kitért a májusi európai parlamenti választásokra is: “Az Országos választmány tagjaként ott voltam azon az ülésen, ahol döntöttünk a Jobbik listájától.

Úgy vélem, hogy kiváló szakemberek szerepelnek rajta, akik megfelelően tudják képviselni hazánkat az európai politikában.

Azt is fontos kiemelni, hogy a Jobbiknak most is van választási programja, amely a Biztonságos Európát, szabad Magyarországot! címet viseli.” – mondta a politikus.

(via. MCsipos.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s