Átköltözött a makói piac – kevés vásárló akadt az új (ideiglenes) helyszínen

A közlekedés rendben zajlott, ugyanakkor kevés vásárló akadt az első olyan napon, amikor az ideiglenes helyszínen nyitott ki a piac Makón – vette észre a Makói Csípős. Fotó: MCsipos.hu.

Ismert: a mai naptól kezdődően átmenetileg a Hollósy Kornélia utcai parkolóban lesz a piac Makón. Az üzlettulajdonosok faházat kaptak, kedvezményként nem kell bérleti díjat fizetniük, a közmű költségeket pedig az önkormányzat állja. Aki a betonasztalon árul, annak kevesebb bérleti díja lesz. A kivitelező ígérete szerint május 31-én átadják a felújított piacot, az árusok pedig visszaköltözhetnek a Deák Ferenc utcára.

Addig is átmenetileg ezen a helyen lehet árusítani. Mi 10 óra után mentünk ki szétnézni. Az autók rendezetten álltak, kerékpártároló is volt elég, az eladók megtalálták a számukra legszimpatikusabb helyet. Néhányukkal beszéltünk, szerintük a kora reggeli órákban sem voltak sokkan többen, de nincs baj az új helyszínnel. A faházban árusítók közül néhányan még ,,csökkentett módban” működnek: van ahol még nem tudtak ételt adni, csak üdítőt, máshol kábeleket, eszközöket rögzítettek.

(Makói Csípős)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s