Azzal hívogatják a hódmezővásárhelyieket, hogy Márki-Zay az EP-be készül

Közvélemény-kutatást végeznek Hódmezővásárhelyen, ám a polgármester szerint nemcsak kérdeznek, hanem manipulálnak is. Márki-Zay Péter a Fideszt sejti a háttérben.

“A napokban telefonon közvéleménykutatást végeznek a vásárhelyiek körében. Hogy rendszeresen felmérik a politikusok véleményét, közismert, az is sejthető, hogy csak azért nem oszlatták még fel a közgyűlést, mert a kutatások jelzik nekik, hogy ha választások lennének, nyilván veszítenének” – írja Facebook-bejegyzésében a városvezető.

A vásárhelyieket arról is megkérdezik, mit szólnak ahhoz, hogy a polgármester EP-képviselői álmokat dédelgetve Brüsszelbe készül.

“Természetesen nincsenek hasonló terveim, de hogy a Fidesz (mert ki másnak van most erre pénze?) kíváncsi erre, az sokat elárul a félelmeikről. Ismételten megnyugtatok minden vásárhelyit, hogy nem azért költöztem haza Amerikából Hódmezővásárhelyre, hogy innen Brüsszelbe költözzek, tökéletesen elégedett vagyok a polgármesteri megbízatásommal és nem fogom magukra hagyni azt a rengeteg tisztességes és bátor embert, akik támogatnak a város korrupciótól való megszabadításában” – írja Márki-Zay.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmarkizaypeter%2Fposts%2F204435423597117&width=500

(Alfahir.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s